3

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Λεπτοποδουσίων

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο OSCAR ο Σύλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του! Ανάμεσα στους συγχωριανούς μας ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, κ. Κοκκινάκης Αργύρης , ο οποίος στον χαιρετισμό του μίλησε για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε και για το πόσο ενθαρρυντική για τον Σύλλογο είναι η παρουσία των μελών σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Επίσης, χαιρετισμό είχαμε και από τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου μας κ.Νικόλαο Ρυμική ο οποίος έδωσε ευχές για το νέο έτος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ξεκίνησε την εκδήλωση με τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς Χίου! Έπειτα συνέχισε μιλώντας για τα οικονομικά στοιχεία και τις ενέργειες του συλλόγου για την χρονιά που μας πέρασε, αναφερόμενος στα εξής:

1. Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό με το νερό και τις διάφορες ενέργειες που γίνονται γι’αυτό, μεταξύ των οποίων και η αποτυχημένη προσπάθεια γεώτρησης.

2. Στη συμβολή του Συλλόγου στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Δασοπυρόσβεσης «Αγιάσματα». Στο σημείο αυτό έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον φόβο που υπάρχει για φωτιά στην περιοχή μας! Η συνεργασία όμως με τα γύρω χωριά Χάλανδρα, Αφροδίσια και Κέραμο είναι σημαντική και πρέπει να συνεχιστεί για να αποφύγουμε τέτοιες περιπτώσεις!

3. Στην συμμετοχή της ομάδας του χωριού μας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΟΧΣΑ! Ήταν μια σπουδαία εμπειρία που μας έφερε κοντά σε άλλους Χιώτες και αξίζει να συνεχιστεί και φέτος. Ύστερα από αυτό τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν δώρα, ενώ παράλληλα τα μέλη είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα ημερολόγια του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ.Σ και ανακοίνωσε το νέο το οποίο εγκρίθηκε έπειτα από τη γενική μας συνέλευση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσαρός Νίκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπινίκος Νίκος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπινίκου Μαρία
ΤΑΜΙΑΣ : Ξυδιάς Γιαννης
ΜΕΛΗ: Κατσαρός Γιάννης Σιταράς Δημήτρης Καρουση Κυριακή

Αναπληρωματικοί αυτών : Μπινικος Σιδερή Νικος – Καρούσης Γεώργιος και Μοσχούρης Δημητρης

Κλείνοντας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι την ίδια ημέρα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Αφροδισιανών Αττικής.Ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί τους όπου τους αναφέραμε ότι δεν υπήρχε άλλη ημερομηνία για να κλείσουμε την δική μας εκδήλωση, μιας και εκείνοι είχαν κλείσει την ημερομηνία από νωρίς μαζί με την χοροεσπερίδα τους. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήθηκε θέμα μαζί τους!

Τέλος, ο Σύλλογός μας οργανώνει και φέτος την χοροεσπερίδα του για την οποία θα σας ανακοινώσουμε σύντομα περισσότερα!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου Λεπτοπόδων

Ετικέτες:,